Gymnastik beretning

Gymnastikberetning 2017

Lørdag d. 18 marts havde vi gymnastikopvisning med vores lokale børnehold, Ungdomsmix, aspirantholdet fra DGI Sydvest og Junior mix fra Gørding. Det var en flot opvisning og god opbakning fra forældre og bedsteforældre.

Yoga startede op i februar og har kørt hele året, bortset fra en sommerpause. Der har været ca 18 på holdet sæsonen igennem.  der kommer nogen fra Hviding, Rejsby, Lustrup, hvor der ikke tilbydes yoga endnu.

Yoga for mænd blev startet i november som en prøve, med ca 8 deltagere i alt. Det var en forsigtig start, med 3 og de formåede at få flere med. Mund til mund metoden er altid godt. Det fortsætter efter jul, pt med 10 deltagere. Der er plads til flere, så kom og prøv.

Vintersæsonen kører med 4 børnehold, ca 55 børn. Forældre/barn, fjolle-trolde, børnetons og MGP dans som noget nyt. Børnene på holdene er mellem 1 og 8 år.

Der var også planlagt rytme og springmix for børn fra 2. kl. og op. Men desværre var der ikke nok deltagere. Ærgeligt, da vi havde nogle dygtige instruktører til de hold.

Cirkeltræning og senior/ryghold er i gang med ca 35 deltagere i alt. Det er 8. sæson for begge hold. Meget flot.

Som noget nyt har Anette Sørensen startet Smart training her i januar. Smart training er  mest gymnastik for hjernen, kombineret med lidt fysisk træning. Et ny og spændende hold, som er et godt supplement til de hold vi har i forvejen.

Stort set alle instruktører har været på kursus for at få inspiration og ny viden.

Der er indkøbt en 4 meter lang airtrack, som er nem at flytte ud for instruktørerne. Desuden er der købt en flicktrainer, som kan skåne instruktørens ryg, når der trænes baglænder, kolbøtter og andre springteknikker. Klubben har fået tilskud fra kommunen til de indkøbte redskaber.

Fremadrettet vil udvalget   satse på de helt små børn op til ca 2. klasse. Vi vil selvfølgelig prøve at lave hold for større børn, hvis vi har instruktører til det. Men vi må nok erkende, at konkurrencen fra Frifelt og Ribe er stor og at børnene gerne vil gå sammen med deres kammerater i Hviding. Desuden vil vi prøve at satse på voksenhold, seniorer. Der er ikke konkrete planer, og vi hører gerne om ønsker og ideer.

I Gymnastikudvalget sidder Nanna, Tove, Maria, Rikke og Susanne som repræsentant fra bestyrelsen. Rikke og Maria har valgt at stoppe til foråret. vi hører gerne fra jer med nye emner.

Udvalget vil gerne sige tak til instruktørerne. I er engagerede, gode rollemodeller og godt forberedte. I giver holddeltagerne gode oplevelser og lysten til at bevæge sig.

Gymnastikopvisningen er  lørdag d 10. marts kl. 11. håber at mange møder op

På udvalgets vegne

Tove BundesenKommentar:
Jan Sørensen: Kan man forsøge med et samarbejde mellem Hviding og KVIK 70 ift. springhold