Fodboldudvalgets beretning

 

Fodbold:

Årsberetning fra fodboldudvalg 2017

 

Vi startede året 2017 i serie 3 efter vi rykkede op fra serie 4 i efteråret 2016. Træneren var stadig Dennis Ebsen og holdleder Viggo Mauritzen. Her spillede vi 14 kampe og fik 20 point, som var nok til en 4, plads i puljen. Vi scorede 29 mål og der blev scoret 28 mål imod os. Der udover startede vi et serie 6 hold op, fordi der var mange til træning som ikke kunne spille sig på serie 3. Træner blev Martin Vestergaard. Vi spillede 10 kampe og fik 15 point.  Vi sluttede selvfølgelig af med en sommerfest, efter en helt fantastisk første sæson i serie 3.

 

I efteråret skulle vi så følge op på den gode første sæson i serie 3. Det gik ikke så godt, et par dårlige resultater og et par skader fik holdet til at falde sammen. Det blev til 3 point i 14 kampe og nedrykning til serie 4. Serie 6 fik 21 point i 10 kampe og en samlet 2. plads.

I vintersæson havde vi et hold meldt til i indedørstuneringerne, i B-rækken.

Holdet blev sidst i puljen da vi ikke kunne samle hold.

 

Vi i fodboldudvalget ser frem til en svær sæson, hvor vi skal forsøge at samle hold da der er del spiller der har valgt at forlade Kvik 70 til fordel for andre klubber.

Trænerteamet forbliver Dennis Ebsen og Viggo Mauritzen.

 

MVH

 

Fodboldudvalget

 

Dennis Ebsen

Jørn Sørensen

Michael Christensen

Martin Westergaard

Viggo Mauritzen    


  1. Kommentar:
    Evt. samarbejde med Hviding eller Høm
    Forslag evt. besøg af en konsulent fra DBU eller DGI (udvalget kontakter evt. selv)

Vi startede året 2016 i serie 4 efter vi rykkede op fra serie 5 i efteråret 2015. Træneren var stadig Dennis Ebsen og holdleder Viggo Mauritzen. Her spillede vi 12 kampe og fik 17 point, som var nok til en tredje plads i puljen. Vi scorede 21 mål og der blev scoret 26 mål imod os. Vi sluttede selvfølgelig af med en sommerfest, efter en helt fantastisk første sæson i serie 4.

 

I efteråret skulle vi så følge op på den gode første sæson i serie 4, og da vi havde sporet fremgang på spillerfronten hele året var der store forventninger til efteråret. I løbet af året er træningen også blevet sat op til to gange træning i uge, mandag og onsdag. Vi sluttede sæsonen med 32 point og en målscorer på 41-29 for 14 kampe, det resulterede i en anden plads og oprykning til serie 3 som en af de bedste toere i puljerne. Det blev fejret med en masse champagne og selvfølgelig en brag af en oprykningsfest. Årets spiller blev Kaj Feddersen og topscorer blev Viktor Skovby.

 

I vintersæson havde vi to hold meldt til i indedørstuneringerne, et i A-rækken og et i B-rækken.

Holdet i A-rækken blev sidst i deres pulje. Holdet i B-rækken blev nr. 1 i deres pulje, og derefter nr. 4 ved regionsfinalerne.

 

Vi i fodboldudvalget ser frem til en spændende sæson hvor vi forhåbentlig kan blive i serie 3. Og da vi ligger på et snit på 18 mand til træning, vil vi forsøge at stable et hold mere på benene.

Trænerteamet forbliver Dennis Ebsen og Viggo Mauritzen.

 

MVH

 

Fodboldudvalget

 

Dennis Ebsen

Jørn Sørensen

Michael Christensen

Martin Westergaard

Viggo Mauritzen